Söta små pumpabakelser som är lätta att göra till Halloween.
Sätt ihop två stycken minisockerkakor, ringla över citronglasyr och dekorera med en stjälk och blommor av sockerpasta samt några färska bär.
 
RECEPT 8 st små sockerkakor 4 st bakelser 
2 ägg
2 dl strösocker
2.5 dl vetemjöl
100 gram rumsvarmt smör
0.5 dl mjölk
2 tsk vaniljsocker
1 tsk vaniljpulver 
 
GLASYR
Saft av 1 citron
Ca 3-4dl florsocker 
 
Sätt ugnen på 175 grader 
Vispa smör och socker vitt och fluffigt 
Tillsätt ett ägg i taget och fortsätt vispa.
Rör ner mjölet blandat med bakpulver och vaniljsocker .
Rör till sist ner mjölken och blanda till en jämn smet.
Fyll smeten i 8 små formar och grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter 
Låt svalna helt innan du tar ut dem ur formen.
 
Rör ihop florsocker och citronsaft 
Sätt ihop 2 stycken sockerkakor med glasyr emellan och resten glaserar du kakan med. 
Garnera pumpan efter eget tycke och smak .
Kram Jessie