Hej!
Dessa snögubbetårtor gjorde jag idag på konditoriet Maleviks kakhus och tycker de är så gulliga:)
Vill man göra dessa hemma så kommer beskrivning under bilden:)
 
 
På första bottnen lägger du på vaniljkräm, ca 1 1/2 cm högt.
Lägg på den andra botten och stryk ut hallonsylt, i ett ganska tunt lager.
Stryk ut vispad grädde över hallonsylten i ett ganska tjock täcke, och fyll med färska hallon se bild.
Lägg på ett till lager med grädde och stryk ut så det blir kupolformat.
 
Lägg på den sista bottnen och tryck till i kanterna. Stryk till sist över ett tunt lager med grädde.
 
Täck med kritvit marsipan.
 
Lägg till sist på en valfri färg på marsipanen som ska bli mössan, och gör en bredare remsa över kanten.
Svarta ögon av maripan och orange till morotsnäsan.
Munnen är spritsad med pikeringsgele, men om man inte har det hemma så går det bra med choklad, marsipan kristyr.
Garnera mössan med blommor eller snöstjärnor och till sist pudra över florsocker över hela tårtan så det ser ut som snö.:)
Det är ganska svårt att förklara men jag hoppas att min beskrivning är godkänd:)
 
Om man vill att det ska gå fort och lätt att göra så fuska med färdiga tårtbottnar och färdig vaniljkräm:)
Annars så är tre lika delar på tårtbottnar perfekt eller om man har ett eget favoritrecept.
Kram Jessie